Maak kennis met onze nieuwste collectie!

Onze collecties

Wasbestendig, duurzaam, slijtvast, kleurvast, finishbaar en een minimale kreuk: dat zijn cruciale eigenschappen van industrieel reinigbare beroepskleding waaraan al onze collecties voldoen.

Eigen UNIFIT-pasvorm

In theorie kan u elke medewerker voorzien van perfect passende, gepersonaliseerde maatkleding. Maar economisch is dit niet haalbaar. Met onze eigen ontwikkelde ‘UNIFIT’-pasvorm kunnen we met een beperkt aantal maten de grote verscheidenheid van lichaamslengte en lichaamsvormen aankleden. Wij gaan met plezier de uitdaging aan om dit proefondervindelijk te testen.

Concept Collections

Hieronder kan u een overzicht vinden van onze verschillende catalogi “concept collections”. Een concept collectie is een voorbeeld van hoe we een kledinglijn kunnen samenstellen voor uw instelling. Door te spelen met kleuren en modellen die perfect bij elkaar passen krijgt de zorginstelling een collectie met een uniforme strakke branding en tegelijkertijd blijven de verschillende functiegroepen (verpleging, dokters, schoonmaak, kiné…) goed onderscheidbaar.
Al enkele decennia is Sarco succesvol met dit principe.

Belangrijke opmerking!
Sommige artikels uit de concept collecties zijn niet meer standaard verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact op zodat we u optimaal kunnen begeleiden bij uw keuze.

spacing