Over Sarco

Sarco is een op en top Belgisch familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp en productie van trendy professionele kleding voor gezondheidszorg en bedrijven in diverse sectoren. Sarco streeft naar het creëren van de best mogelijke kleding voor professionals, waarin uw medewerkers zich goed voelen en comfortabel kunnen werken. Met een professionele uitstraling.

Eigen ontwikkeling

Sarco heeft het volledige proces in eigen beheer. Design, productontwikkeling, logistiek en kwaliteitscontrole gebeuren vanuit het moderne hoofdkantoor aan de voormalige Boelwerf in Temse.

Neem een kijkje achter de schermen:

Eigen productie

Ook het productieatelier in Tunesië is volledig in handen van Sarco, waardoor we meer flexibiliteit kunnen bieden, betere leveringstermijnen en uiteraard ook een constante kwaliteit kunnen garanderen.

Ontdek hoe wij uw kleding zorgvuldig afwerken:

Duurzaamheid

Elk jaar brengt SARCO meer dan 900.000 stuks professionele kleding op de markt. Dat doen we met respect voor mens, milieu en maatschappij. We behaalden diverse ISO-normen (ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015) en ons jaarlijkse MVO-verslag kan je hier terugvinden.

We houden ons aan dit uitgebreid sustainability charter:

Geschiedenis

Het is al sinds 1945 (drie generaties lang!) dat Sarco beroepskleding produceert voor de gehele zorgsector, retailsector en schoonmaakbedrijven.

Zo begon het: